İdari ve Mali İşler Müdürü

Mustafa Özdemir.jpg

Mustafa ÖZDEMİR

İdari ve Mali İşler Müdürü

1971  yılında  Ordu’da doğdu. İlk Öğrenimin Ordu da, Orta Öğrenimini Kocaeli de tamamladı.  Kocaeli İzmit Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Kocaeli Sağlık Meslek Lisesinden mezun oldu. Yükseköğrenimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sağlık Teknikerliği, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi, İstanbul Üniversitesi Hemşirelik Bölümü ve İstanbul Beykent Üniversitesi Sağlık Kuruluşları Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır.

1994 yılında Kocaeli Karamürsel Devlet Hastanesinde çalışma hayatına başladı. Aynı yıl Kocaeli Devlet Hastanesinde çalışmaya başladı. Kocaeli Devlet Hastanesinin Laboratuvar, Kan Transfüzyon Merkezi gibi birimlerinde çalıştı. 2002-2006 yılları arasında Satınalma, Gider Tahakkuk, İdari Memur, Vezne gibi çeşitli idari birimlerde görev aldı.

2006-2012 yılları arasında  Kocaeli Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

2012-2016 yılları arasında Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde Sağlık Yatırımları Takip ve Planlama Birimi ile Tıbbi Cihaz Yatırım Takip ve Planlama Birimlerinde görevini sürdürdü.

2016 yılı Ağustos ayından  itibaren  Hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.