GÖLCÜK DEVLET’TE YÖNETİCİ EKRANLARI PERFORMANS TOPLANTISI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 21/11/2018

GÖLCÜK DEVLET’TE YÖNETİCİ EKRANLARI PERFORMANS TOPLANTISI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde “Sağlık Tesislerinde Verimliliğinin Yerinde Değerlendirilmesi”  toplantısı yapıldı.

Hastane Kalite Verimlilik Birimi tarafından verimlilik yerinde değerlendirme rehberi gereğince “Yönetici Performans Ekranları Değerlendirme” toplantısı yapıldı. Kalite Verimlilik Birimi Çalışanı Hakan Aydin’in hazırlayıp sunduğu toplantıda; tüm birimlerin yönetici performans ekranları hizmetlerine ilişkin mevcut durum değerlendirilmiş çalışmalar hakkında bilgi verilmiştir.

Toplantıda konuşan Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan “Sağlıkta Verimlilik Standartlarını” yerine getirilmesi için emeği geçen tüm personele teşekkür etti. Hastalarımıza daha iyi ve nitelikli hizmet verilmesi için gerekli iyileştirmelerin başlatıldığını ve takibinin yapıldığını, belirtti.