HASTANE PERSONELİNE ŞARBON EĞİTİMİ VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 16/07/2018

HASTANE PERSONELİNE ŞARBON EĞİTİMİ VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde çalışan personele Şarbon Hastalığı hakkında merak edilenler Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Selma Çakır tarafından anlatıldı.

Hastane Personeline; “ Şarbon Nedir?, Şarbon Nasıl Bulaşır?, Etkeni Nedir?, Şarbondan Nasıl Korunulur ve Tedavisi”, gibi başlıklar altında eğitim verildi. Çalışanların daha huzurlu ve güvenli şekilde çalışma hayatlarını devam ettirmeleri için alınması gereken önlemler anlatıldı. Çalışanların sorularıyla eğitim tamamlandı. Bu eğitimler düzenli bir şekilde devem edecektir.