KADIKÖY BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ FOTOĞRAF YARIŞMASINDAN ÖDÜL

Güncelleme Tarihi: 06/06/2018

KADIKÖY BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ FOTOĞRAF YARIŞMASINDAN ÖDÜL

18 Mayıs 2018 tarihinde Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği teması çevre olarakbelirlenen Fotoğrafın ‘DE’ Hali Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenlendi.

Fotoğraf yarışmasına Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Halıdere Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarından Gülsüm Gömek çekmiş olduğu 4 fotoğrafla katılmıştır.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Halıdere Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarından Gülsüm Gömek 462 fotoğraf arasından 2 fotoğrafı satın alma ve 1 fotoğrafı sergileme ödüllerine layık bulunmuştur.

Gömek ödülünü 9 Haziran’da Kadıköy Belediyesinin düzenleyeceği törende alacaktır. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; Gülsüm Gömek’i Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ailesi olarak tebrik ediyor, bu özel basarisi için kendisini kutluyoruz, dedi.