5 MAYIS EL HİJYENİ GÜNÜ OLMASI SEBEBİYLE HASTANEDE STANT AÇILDI

Güncelleme Tarihi: 16/05/2018

5 MAYIS EL HİJYENİ GÜNÜ OLMASI SEBEBİYLE HASTANEDE STANT AÇILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi sosyal sorumluluk kapsamındaki çalışmalarına, sağlık, eğitim ve diğer alanlarda hız kesmeden devam ediyor. Bunlardan birini de El Hijyenine karşı farkındalık yaratmak amacıyla poliklinikler girişinde stant açarak yaptı.  5 Mayıs Dünya "Dünya El Hijyeni Günü" münasebetiyle Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşireleri Tülay Güneri Barış, Nevin Çimen, Eğitim hemşireleri Semra Gürbüz ve Pınar İnce tarafından, Hastane personeli, hasta ve hasta yakınlarına el hijyeni konusunda bilinçlendirme yapmak ve farkındalık yaratmak amacıyla teorik ve uygulamalı eğitim verildi. Eğitim sırasında vatandaşlar el hijyeni test makinasında ellerinin yeterince temizlenip temizlenmediğini test ederken keyifli ve heyecanlı dakikalar geçirdiler.