HASTANE PERSONELİ SAFRANBOLU GEZİSİNE GİTTİ

Güncelleme Tarihi: 02/05/2018

HASTANE PERSONELİ SAFRANBOLU GEZİSİNE GİTTİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi çalışanları ve aileleri gezi organizasyonu ile bir araya geldi. 146 kişinin katıldığı “Safranbolu gezisinde” Kristal Teras, Hıdırlık Tepesi, Hasan Paşa Türbesi, Kileciler Müze Evi, İzzet Paşa Camii, Güvercin Yuvalar, Demirciler, Bakırcılar, Yemeniciler Çarşıları, Cinci Hanı, Köprülü Mehmet Paşa Camii, Güneş Saati, Tarihi Cinci Hamamı ve Arasta gibi tarihi ve kültürel mekânlar ziyaret edildi. Sağlık çalışanlarının ekip ruhu, birlik ve motivasyonunu arttıran gezide birbirinden güzel anılar fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirildi.