DİYABET OKULU 2018 YILI ÜÇÜNCÜ DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

Güncelleme Tarihi: 27/04/2018

DİYABET OKULU 2018 YILI ÜÇÜNCÜ DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi diyabet okulu 2018 yılı Üçüncü Dönem mezunlarını verdi. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Diyabet Okulu 2018 yılı Üçüncü Dönem Grubundan bu ay 11 kişi mezun oldu. Hastanenin vatandaşlara ücretsiz olarak eğitim verdiği “Diyabet Okulundan” eğitim alan kursiyerler, Diyabet hastalığı ile ilgili eğitimcilerden önemli bilgiler öğreniyorlar.

Hastane İdaresinin katılan kursiyerlere sertifikalarını vermek üzere hazır bulunduğu Diyabet Okulu Mezuniyet töreninde; Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan  “Diyabet Okulunda uzman kişiler tarafından eğitim veriyoruz. Eğitim sonunda diyabetli hastalarımız hastalığı nasıl yöneteceklerini öğreniyorlar. Eğitim sonunda mezun olan hastalarımıza diploma veriyoruz” dedi. Katılan kursiyerler kendilerine böylesine güzel ve yararlı bir eğitim imkânı sunan Eğitimcilere ve Hastane Yönetimine teşekkür ettiler.