HALIDERE TRSM’DE ETKİNLİKLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Güncelleme Tarihi: 27/04/2018

HALIDERE TRSM’DE ETKİNLİKLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde sosyal ve kültürel faaliyetler devam ediyor. Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanların psiko-sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak, bilişsel kapasitelerini, diğer kurum ve kuruluşlarla olan etkileşimlerini artırmak amacıyla Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi ziyaret edildi. Her bir danışanımız kütüphaneye üye oldu ve okumak istediği kitapları aldı.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; danışanların günlük yaşamlarına hazırlanması ve mutlu olması önceliklerimizdendir. Bu etkinliğe destek veren ve her türlü iş birliğine açık olduklarını ifade eden Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı Hanımefendi ve Kütüphane çalışanlarına teşekkür ederiz, dedi.