GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ VOLEYBOL TURNUVASINDA

Güncelleme Tarihi: 26/04/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ VOLEYBOL TURNUVASINDA

Bu yıl 6.'sı düzenlenen Sağlık Kurumları Arası Voleybol Turnuvası ilk günü dün oynanan grup maçları ile başladı.
10 takım ve 120 sporcunun katıldığı turnuvada toplam 28 müsabaka sonucunda şampiyon takım belli olacak.
Turnuvanın ilk gününde, Hastane Voleybol Takımı ilk maçında Halk Sağlığı ile karşılaştı. Gölcük Necati Çelik Voleybol takımı heyecanlı geçen maçı 2-1 skorla yenerek güzel bir başlangıca imza attı.
Grubun diğer maçında 26 Nisan Perşembe Günü Saat:19.00 da Dilovası’nda bulanan Polisan Spor salonunda Seka Nostalji Voleybol takımıyla karşılaşacak olan Hastane Voleybol Takımımıza başarılar diler, tüm çalışanlarımızı takımımıza destek olmaya bekleriz.