GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE VEDA

Güncelleme Tarihi: 26/04/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE VEDA

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar Güvenlik Amiri olarak çalışan İzzet Gül hastanede ki işinden ayrıldı. Emeklerinden dolayı Gül’e teşekkür etmek amacıyla bir veda düzenlendi. Organizasyona Hastane Başhekimi,  Hastane İdaresi ve Güvenlik çalışanları katıldı. Konuşmasında duygularını dile getiren İzzet Gül; “güzel anılarla buradan ayrılıyorum, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin benim için daima özel bir yeri olacaktır, sizleri unutmayacağım’’ diyerek teşekkürlerini iletti.

Hastane başhekim Op.  Dr. Yüksel Pehlevan; kurumumuza yaptığınız hizmetlerden dolayı ekip arkadaşlarım adına teşekkür ederim, bundan sonraki hayatınızda mutlu ve sağlıklı günler dilerim, dedi.