GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR.

Güncelleme Tarihi: 19/04/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi gücüne güç katıyor. Yeni Acil Tıp uzmanı Uz. Dr. Ufuk Çelikel hasta kabulüne başladı. Doktor Çelikel’in göreve başlamasıyla beraber Acil Tıp Uzmanı doktor sayısı ikiye yükseldi.

1977 yılında Muş/Varto’da doğan Uz.  Dr. Ufuk Çelikel ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı.  2002 yılında GATA Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2003-2005 yılları arasında Ankara’da çalıştıktan sonra 2005-2007 yılları arasında Tunceli’de çalıştı.2007-2013 yılları arasında Ankara’ da askeri birimlerde çalıştıktan sonra 2018 yılında Kocaeli Üniversitesinde Acil Tıp ihtisasını tamamladı. Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde hasta kabulüne başlayan evli ve iki çocuk babası Uz. Dr. Ufuk Çelikel’e görevinde başarılar diliyoruz.