GÖLCÜK NECATİ ÇELİK’TE KİTAP HEDİYE ETME GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 17/04/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK’TE KİTAP HEDİYE ETME GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI

Her yıl Nisan ayının üçüncü Pazar günü 'Kitap Hediye Günü' olarak kutlanıyor. İnsanların birbirlerine kitap hediye etmesini sağlamak ve kitap okuma alışkanlığını attırmak amacıyla kutlanan bu günde Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi yönetimi kitap dağıttı. Hastanenin poliklinik katındaki hastalara, çocuk servisinde yatan çocuklara ve hastane personeline kitap dağıtıldı.  Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, "Kitap okumayı sevdirmek, özendirmek ve yaygınlaştırmak istiyoruz, İnsanları hediye almak mutlu eder, işte biz de o mutluluğu kitapla sağlasınlar istedik, dedi. Kitaplarını alan çocuklar ve büyükler çok mutlu oldular.