ORGAN BAĞIŞI ALMAK BİZİM İŞİMİZ

Güncelleme Tarihi: 10/04/2018

ORGAN BAĞIŞI ALMAK BİZİM İŞİMİZ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, ilimizdeki organ bağış sayısını arttırmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacı ile poliklinikler girişinde düzenli aralıklarla açtığı standı Nisan ayında da devam ettiriyor.

Organ bağışına karşı farkındalık yaratmak ve bağışçı sayısını artırmak amacıyla poliklinikler girişinde stant açıldı. Organ Bağışı Birimi Hemşiresi Gülay Karataş tarafından hastaneye gelen vatandaşlara organ bağışı ve organ nakli konularında bilgiler verilerek toplumu bilinçlendirmeye yönelik broşürler dağıtıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği stantta bağış yapan ve başvuruları kabul edilen gönüllülere organ ve doku bağışı kartı verildi.  Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; her bireyin bir gün organ nakline ihtiyaç duyabileceğini belirterek, ilgi gösteren vatandaşlarımıza hastane olarak teşekkürlerimizi iletirken organ bağışı konusunda ki duyarlılıkların artarak devam etmesini diliyorum, dedi.