2018 YILININ ÜÇÜNCÜ GEBE OKULU MEZUNLARI VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 10/04/2018

2018 YILININ ÜÇÜNCÜ GEBE OKULU MEZUNLARI VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 2018 yılının üçüncü “Gebe Bilgilendirme Sınıfı” mezunlarını verdi. Servis sorumlu hemşiresi Semra Katkay, Ebe Nagihan Can,  Ebe Melike Sevimli ve Ebe Ayşegül Kumaş nezaretinde eğitimlerini gerçekleştiren gebeler çok heyecanlıydı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi “Gebe Bilgilendirme Sınıfı” mezun vermeye devam ediyor. İkinci dönem mezunlarının verildiği gebe bilgilendirme sınıfından8 anne adayı mezun oldu.

Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu’nun katıldığı mezuniyet programında kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Gebe eğitim okuluna katılan anne adayları, eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.