GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ’NDEN ANLAMLI ORGANİZASYON

Güncelleme Tarihi: 10/04/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ’NDEN ANLAMLI ORGANİZASYON

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yönetimi ile Gölcük Çocuk Evleri Sitesi’nde kalmakta olan koruma ve bakım altındaki çocuklar arasında halı saha maçı organize edilmiştir. Bu özel anlarda Hastane İdari Mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir, Müdür Yardımcıları Şenol Yıldız, Uğur Erten, Uz. Dr. Aykut Tantan, Sosyal Hizmet Uzmanı Ergin Damat, Hastane Personeli ve iş adamı Halit Kodal eşlik ettiler. Dostluk çerçevesinde geçen maçın sonucunda çocuklar umulamayacakları güzel bir gün geçirdiler. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan bu  tür uygulamaların devam edeceğini bildirdi.