GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE KADRO KUTLAMASI

Güncelleme Tarihi: 04/04/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE KADRO KUTLAMASI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi hizmet alım personellerinin kadroya geçişi coşkuyla kutlandı. Çalışanların oldukça mutlu olduğu kutlamada pasta kesildi. Yapılan kutlamada Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, bundan sonrada kurumsal kimliğimize yakışır bir şekilde hep beraber hastalarımıza sağlık hizmeti vermeye devam edileceğini, belirtti.

Çalışanlarda bu durum dolayısıyla bundan sonraki sağlık hizmetleri için daha iyi motive olduklarını söylediler.

Hastane olarak kadroya geçen personelimize bundan sonraki çalışma hayatlarında sağlık ve mutluluklar, dileriz.