GÖLCÜK NECATİ ÇELİK ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA BİRİNCİ OLDU

Güncelleme Tarihi: 31/03/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA BİRİNCİ OLDU

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinatörlüğünde ve TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları) Derneği’nin katkılarıyla “Kamu Hastaneleri” ve “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri” olmak üzere 2 ayrı kategoride düzenlenen Atık Pil Toplama Kampanyasında; Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ve Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi başarılı oldu.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney başkanlığında düzenlenen plaket törenine;  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Işık Çelik, Çevre Yönetim Birimi'nden Çevre Mühendisleri Mustafa Ürüt ve Yusuf Türkay, Kocaeli Büyükşehir  Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'ndan Kimya Mühendisleri Sema Tavşan ve Lokman Karagöz ile atık pil toplama kampanyasında başarılı olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Çevre Sağlığı Teknikeri Mevlüt Akdere, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Eray Ünaldı ve Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Ayşe Almalı katılım sağladı.

Bu sayede atık pil toplama kampanyası kapsamında; Müdürlüğe bağlı sağlık kuruluşlarında görev yapan tüm personellerin desteği ile kampanya sürecinde atık piller toplanarak çevreye ve insan sağlığına zarar vermeden geri dönüşümü sağlandı.

WhatsApp Image 2018-03-30 at 20.19.23(1).jpeg
WhatsApp Image 2018-03-30 at 20.19.23.jpeg