EDİRNE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜN FOTOĞRAF YARIŞMASINDAN ÖDÜL

Güncelleme Tarihi: 27/03/2018

EDİRNE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜN FOTOĞRAF YARIŞMASINDAN ÖDÜL

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Edirne İl Sağlık Müdürlüğü 2018 yılı “Sağlık Çalışanları Yılı” olarak ilan etmiş ve bu kapsamda sağlık çalışanlarına yönelik “Sağlıkçının Gözünden” isimli fotoğraf yarışması düzenlenmiştir. Fotoğraf yarışmasına Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Görevli Yasin Öztürk ve Gülşah Taştan çekmiş oldukları fotoğraflarla katılmıştır.

Yarışmaya Edirne ve başka illerden 48 sağlık çalışanı katılmış ve toplamda 160 adet fotoğraf gönderilmiştir.EFOD(Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği) Başkanı Serdar İyiiz, EFOD eğiticileri Behiç Günalan, Enver Şengül, Dr. Deniz Özden ve Müdürlük adına Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Kamil Sani Öngören’ den oluşan jüri 160 fotoğraf arasından ilk 3 derece ve 2 mansiyon olmak üzere derecelendirme yapmıştır. Ayrıca 40 fotoğraf da sergilemeye değer görülmüştür.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde görevli Yasin Öztürk Hasta ve Çalışanları fotoğrafladığı “Güven” isimli fotoğrafı ile 3. olduğu açıklandı.

Yasin Öztürk’e ödülünü Hastane Başhekimi Op.  Dr. Yüksel Pehlevan takdim etti. Yarışmada Hastane personeli Gülşah Taştan’ın iki fotoğrafı sergilemeye değer görülmüştür. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; kendilerini Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ailesi olarak tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz, dedi.