GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ’NDE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Güncelleme Tarihi: 27/03/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ’NDE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde 27 Mart Salı günü Kocaeli Kızılay Kan Merkezi ile ortaklaşa kan bağış etkinliği düzenlendi. Hastane personeli ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Kocaeli ilinin kan ihtiyacını gönüllü kan bağışından karşılanması yönündeki faaliyetlerini il genelinde sürdüren Kocaeli Kızılay Kan Merkezi, Dr. Nazlı Tuğçe Narlı, Flebotomistler Yasemin Cihan,  Zuhal Kurt ve Şoför Serkan Çekiç’ten oluşan ekip ile Gölcük NecatiÇelik Devlet Hastanesi’nde idi. Sabah saat 09.00’ da başlayan faaliyet hastane personeli ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla 17:00’ a kadar hastane otoparkına gelen Kan Bağış aracında devam etti.

Etkinlikte tüm bağış yapan bağışçıların vatandaşlık görevlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıkları gözlemlendi.

Tüm kan bağışında bulunan bağışçılara Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yönetimi olarak teşekkür ederiz.