GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ’NDE ENGELLİ BİREYLER DEĞERLENDİRMESİ

Güncelleme Tarihi: 27/03/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ’NDE ENGELLİ BİREYLER DEĞERLENDİRMESİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı Hastane Hizmetleri Birimi tarafından Uzman Abdülselami Tatar, Seden Yılmaz, Nuray Ayas, Oktay Taşdelen tarafından” Engelli Bireyler İçin Ulaşılabilirlik” değerlendirmesi yapıldı. Değerlendirmeye İdari mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir, Müdür Yardımcısı Şenol Yıldız ve Sivil Savunma Amiri Ali Özyolcu eşlik etti.
Değerlendirme Engelli Hastalara daha kaliteli hizmet sunabilmek amaçlı yapılan istişare toplantısı ile son buldu.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; engelli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gerekli olan tüm çalışmaları en iyi şekilde yapmaktayız, dedi.