GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE SON TEKNOLOJİ EKOKARDİYOGRAFİ CİHAZI ALINDI

Güncelleme Tarihi: 21/03/2018

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yenilikler devam ediyor. Son teknoloji ürünü Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü aracılığıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kazandırılanEkokardiyografi cihazı kullanılmaya başlanıldı.

Son teknoloji, canlı ve 2 boyutlu kalp görüntüleme özelliğine sahip, erişkin ve çocuk hastalara uyumlu, endoskopik görüntüleme sayesinde ileri teşhis imkânı sağlayan cihaz Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi kardiyoloji polikliniğinde kurularak muayeneye başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uzman Doktor Alptuğ Tokatlı “Özellikle kalbin görüntülenmesi için geliştirilen ekokardiyografi cihazı kardiyoloji uzmanı için olmazsa olmaz en önemli cihazıdır. Doğuştan olan ve sonradan oluşan pek çok kalp hastalığının teşhis ve tedavisinde kullanılan bu cihaz, hastalarımız için çok önemlidir. Bu cihazın hastanemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.