HALIDERE TRSM’DE RİTİMVE MÜZİK EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 15/03/2018

HALIDERE TRSM’DE RİTİMVE MÜZİK EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde danışanlara her perşembe öğleden sonra ritim ve müzik eğitimleri başladı. Halk Eğitime bağlı çalışan eğitimcilerin katılımıyla ritim ve müzik eğitimi veriliyor.

Ritim ve müzik eğitimi ile danışanların dikkat, konsantrasyon, el ve göz koordinasyonunu artırıp, kendi duygularını müzik kanalıyla ifade edebilmelerini sağlıyor. Aynı zamanda grup halinde etkinlik yapma, gevşeme ve öfke kontrolü sağlama, stresle başa çıkmayı kolaylaştırma gibi yararları da vardır.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; danışanların günlük yaşamlarına hazırlanması ve mutlu olması önceliklerimizdendir. Onlar için her türlü etkinliği yapmak için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceğiz, dedi.