GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE TIP BAYRAMI KUTLANDI

Güncelleme Tarihi: 15/03/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE TIP BAYRAMI KUTLANDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi doktorları, 14 Mart Tıp Bayramı’nı hastanenin doktor odasında sabah kahvaltı, öğlen pasta keserek kutladı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Hastane İdarecileri, görevli doktorların katıldığı kahvaltı ve pasta kesiminde, 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı.

Hastane Başhekimi Yüksel Pehlevan; sağlık hizmetleri alanındaki mesleklerinde özveriyle çalışan doktorlarımız ile diğer sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, tüm emekleriniz için çok teşekkür ederim ve  meslektaşlarıma sağlık, mutluluk ve  başarılar diliyorum, dedi.