HASTANEDE BİNA TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güncelleme Tarihi: 01/03/2018

HASTANEDE BİNA TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde, ‘’Bina Turu Ekibi’’ tarafından Bina Turu ve Tesis Güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan, İdari Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Özdemir, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Şenol Yıldız, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu, Kalite Yönetim Direktörü Seval Çiftçi, Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Nevin Çimen, Tesis Yönetimi Sorumlusu Ali Özyolcu, İş güvenliği Uzmanı Hasan Koç, Çevre Sağlık Uzmanı Mevlüt Akdere ve Baş Teknisyen Hasan Öngüner’den oluşan bina turu ekibi, hastanenin tüm alanlarını gezerek gerekli kontrolleri yaparken çalışanlarla da görüşerek yaşanan sorunlar ve aksaklıklar hakkında bilgi aldı.

Hastanede can ve mal güvenliği, alt yapı güvenliğinin sağlanması, acil durum ve afet yönetimi çalışmaları, atık yönetimi çalışmaları, tıbbi cihazların bakım, ayar ve kalibrasyonlarının
kontrolü gibi konuların gözden geçirildiği, gerekli kontrollerin yapıldığı bina turunda tespit edilen aksaklıklar 01 Mart’ta yapılan Tesis Güvenliği toplantısıyla görüşülerek alınacak önlemler, yapılacak iyileştirme çalışmaları görüşüldü.

_MG_4730.JPG