GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE MADDE BAĞIMLILIĞI FARKINDALIK EĞİTİMİ

Güncelleme Tarihi: 01/03/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE MADDE BAĞIMLILIĞI FARKINDALIK EĞİTİMİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde çalışan personellere yönelik olarak “Madde bağımlılığı farkındalık” bilgilendirme eğitimi düzenlendi.
Kocaeli Devlet Hastanesi Sosyal Hizmet Uzmanı
Temur Baydoğan ve Derince Eğitim Araştırma Hastanesi Sosyal Hizmet UzmanıCoşkun Deniz ÇAVUŞ tarafından eğitim salonunda verilen eğitimde; Madde bağımlılığı, bağımlılık yapan maddeler, bağımlılık çeşitleri ve madde bağımlılığının adli süreci konusunda bilgi verildi. Çalışanlar verilen eğitimden memnun kaldıklarını belirtti.