GÖLCÜK’TE 2018 YILI İLK DİYABET OKULU EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

Güncelleme Tarihi: 21/02/2018

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde vatandaşlara ücretsiz olarak 2018 yılının ilk Diyabet Okulu eğitimleri verildi. Diyabet hastalığı ile ilgili eğitimcilerden önemli bilgiler alan hastalar, hastalıklarını nasıl yöneteceklerini, tedavi yöntemlerini, beslenme, egzersiz gibi konularda eğitim alıyor. Okuldan mezun olan hastalara bilinçli bir diyabet hastası olarak “Diyabet Okulu Diploması” veriliyor.

Katılan kursiyerler kendilerine böylesine güzel ve yararlı bir eğitim imkânı sunan Eğitimcilere ve Hastane Yönetimine teşekkür ettiler.