GAZİLER DERNEĞİNDEN GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNE ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 21/02/2018

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başhekim Pehlivan’a dernek flamasını hediye ettiler.

Başhekim Pehlevan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimine makamında yapılan ziyarette, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimi hazır bulundu. Başhekim Pehlevan, gazilerin bu ülke için çok değerli olduğunu dile getirerek ziyaretten çok memnun olduğunu belirtti. Ayrıca sizlere karşı borcumuz çok, dedi.