HASTANEDE DAHİLİ BRANŞ ÇALIŞANLARIYLA TOPLANTI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 28/11/2018

HASTANEDE DAHİLİ BRANŞ ÇALIŞANLARIYLA TOPLANTI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında, hastane idaresi, bazı dahili branş hekimleri ve sorumlu hemşireleriyle toplantı yapıldı. Toplantıda; öneri-görüş, servis-poliklinikle ilgili sorunlar, çözümleri ve diğer konular hakkında görüşüldü. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda motivasyonu arttırmaya yönelik görüşler sunuldu.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Çalıştığı yerde sağlıklı ve motive olan bireylerin mutluluk düzeyi ve aidiyet duygusu güçleniyor. Dolayısıyla ortaya çıkan işler daha verimli ve yaratıcı oluyor”, dedi.