HASTANE PERSONELİNE MERS, KKKA, ZİKA VE BATI NİL VİRÜSÜ EĞİTİMLERİ VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 16/11/2018

HASTANE PERSONELİNE MERS, KKKA, ZİKA VE BATI NİL VİRÜSÜ EĞİTİMLERİ VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde görevli personele, Mers, Batı Nil virüsü, Zika virüsü, KKKA(Kırım Kongo Kanamalı Ateşi) hastalıkları konularında,  Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uz. Dr. Selma Çakır  tarafından eğitim verildi.

Hastane Başhekimi Op Dr. Yüksel Pehlevan; “Verilen eğitimin çok faydalı olduğuna inandıklarını ve sağlık çalışanlarına yönelik bu tür eğitimlerin devam edeceğini”, söyledi.

Eğitim sonunda Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uz. Dr. Selma Çakır katılımlarından dolayı personellere teşekkürlerini iletti.