GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Güncelleme Tarihi: 28/06/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi gücüne güç katıyor. Yeni Aile Hekimliği Uzmanı Uz. Dr. Sevim Aksoy Kartcı hasta kabulüne başladı. Doktor Sevim’in göreve başlamasıyla beraber Aile Hekimliği Uzmanı hastane hekim kadrosuna katıldı.

1987 yılında Denizli’de doğan Uz.  Dr. Sevim Aksoy Kartcı ilk, orta ve lise öğrenimini Denizli’de tamamladı.  2011 yılında Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinden   mezun oldu. Mezuniyet sonrasında Kastamonu´da 7 ay pratisyen hekim olarak çalışan Uz. Dr. Kartcı 2012-2016 yılları arasında Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtisasını tamamladı.  2016-2018 yılları arasında Üzümlü Devlet Hastanesi ve Üzümlü Aile Sağlığı Merkezinde çalışarak mecburi hizmetini tamamladı. Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde hasta kabulüne başlayan evli ve bir çocuk annesi Uz. Dr. Sevim Aksoy Kartcı’ya görevinde başarılar diliyoruz.