İL SAĞLIK MÜDÜRÜ VE EKİBİNDEN GÖLCÜK DEVLET’E ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 27/06/2018

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ VE EKİBİNDEN GÖLCÜK DEVLET’E ZİYARET

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kamu Hastaneleri Hizmet Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Sağlık Hizmetleri- İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Serkan Şenel, Uzman Sedef Şeşenoğlu ve Biyomedikal Mühendisi Yasin İlhan’dan oluşan heyet Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane idaresinin hazır bulunduğu ziyarette; İl Sağlık Müdürü ve beraberindeki ekip personel, hasta ve hasta yakınlarının talep ve önerileri dinlendi. Aynı zamanda yeni projeler için fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılan ziyaret hastanemiz için çok verimli geçmiştir.