BİLGİ İŞLEM PERSONELİNE EĞİTİMİ VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 25/05/2018

BİLGİ İŞLEM PERSONELİNE EĞİTİMİ VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Bilgi İşlem personellerinin eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. Bunlara; “e-nabız ve bilgi güvenliği” eğitimleri de dahil oldu. Hastane Web sayfası sorumlusu Yasin Öztürk’ün eğitim salonunda verdiği eğitimle e-nabız sisteminin nasıl kullanılacağı hakkında bilgi işlem personeli bilgilendirildi. Verilen eğitimle bilgi işlem personellerinin hasta,  çalışan bilgi güvenliğini sağlamak ve e-nabız sisteminin kullanımı hedeflenmektedir. Karşılıklı diyalog halinde geçen eğitim personelin memnuniyetiyle sonlandı.