GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ FUTBOL TURNUVASINDA FİNALDE

Güncelleme Tarihi: 04/05/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ FUTBOL TURNUVASINDA FİNALDE

Bu yıl 11.'si düzenlenen Sağlıkçılar Futbol Turnuvasında 20 takım arasından Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi futbol takımı, turnuva grup ve 3. tur aşamalarında başarılı sonuç alarak Finale kalmıştır.

Hastane Futbol Takımı Final maçında; 06 Mayıs Pazar Günü Saat:18.15-19.15 arasında Doğu Kışla Parkı halı Saha tesislerinde (Eski Real AVM yanı) KOÜ Tıp Fakültesi Futbol takımıyla karşılaşacaktır.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; Turnuvada hastanemizi başarıyla temsil eden takımımıza başarılar diler, hastanemiz çalışanlarına verdikleri destekler için teşekkür ederiz ve tüm çalışanlarımızı desteğe bekliyoruz, dedi.

WhatsApp Image 2018-04-16 at 16.49.53.jpeg
WhatsApp Image 2018-04-16 at 16.51.04.jpeg