GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDEN HUZUREVİNE ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 04/04/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDEN HUZUREVİNE ZİYARET

Gölcük Necat Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Korkmaz Burç, Uz. Dr. Sertan Acar, İdari mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir,  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu, Uz. Dr. Eda Altun, Uz. Dr. Ayşe Pekdemir Şen, Uz Dr.Aykut Tanta, Sosyal Hizmet Uzmanı Ergin Damat İletişim Asistanı Gülşah Taştan,  Hasta İletişim Birim Sorumlusu Semiye Özdemir ve Poliklinik Sorumlu Hemşiresi Arzu Güler’den oluşan ekip tarafından Gölcük Huzurevi sakinlerine ziyarette bulunuldu.

Huzurevinde yaşlılarımızı ziyaret eden hastane idaresi, doktorları ve diğer sağlık personelleri huzurevi sakinleriyle birlikte yemek yiyerek bol bol sohbet edildi. Son derece neşeli geçen ziyaretlerin tekrar edileceği dile getirildi.

Hastane idaresi, doktorlar ve diğer sağlık personelinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten huzurevi sakinleri ise ziyaret için teşekkür etti.