GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNE BAĞLI HİZMET VEREN HALIDERE FİZİK TEDAVİ BİRİMİNİN SWOT ANALİZ TOPLANTISI YAPILDI
11 Ağustos 2023

Sağlıkta Kalite Standartları Kurumsal Verimlilik kapsamında hastanemiz bünyesinde hizmet veren Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezine yönelik SWOT analizi yapıldı.

Yapılan analizle; Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezinin, güçlü ve zayıf yönlerinin belirlenerek iç ve dış çevreden kaynaklanan fırsat ve tehditleri saptanmıştır. Verimlilik Birim sorumlusu Tülay Ertufan tarafından hazırlanan SWOT analiz Sunum Toplantısına Hastane Yönetimi, Halıdere Fizik tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanlarının katılım sağladı.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar; “Yapılan SWOT analizi sonucunda hastanemiz bünyesinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezimizin yeterli fiziki ortamda modern tıbbi cihazlar ile donatılmış,  işinde uzman ve tecrübeli çalışan personelle, yoğun hasta talebine rağmen hasta memnuniyet oranı yüksek,  bölgemizde tercih edilen şeklinde güçlü yönler tespit edilmiş olup merkezimizin zayıf yönlerinin az olduğu ve bunlara yönelik iyileştirilme çalışmalarının başlatıldığını” söyledi.

• 08.08.2023 HALIDERE FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİNİN SVAT ANALİZ TOPLANTISI (18).jpeg
  • 08.08.2023 HALIDERE FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİNİN SVAT ANALİZ TOPLANTISI (16).jpeg