GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNDE 14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI
14 Mart 2024

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNDE 14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI

14 Mart Tıp Bayramı, her Mart ayının 14’ünde kutlanan, Türkiye’de tıp alanından çalışanların hizmet sorunlarının tartışıldığı, bilime katkılarının ödüllendirildiği bir anma ve kutlama günüdür. Bu günün anlam ve önemi dolayısıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar başhekimlik makamında hekimlerle bir araya gelerek “14 Mart Tıp Bayramlarını” kutladı.

Başhekim Uzm. Dr. Sertan Acar; "İnsanı yaşatmayı, insanın acısını azaltmayı ve insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal saygın ve onurlu mesleği büyük fedakarlıkla yerine getiren, en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı içtenlikle kutlarım." dedi.

• GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNDE 14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI