05 Mart 2024

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Gölcük Necat Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yardımcısı Uzm. Dr. Salih Çakıroğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu, İdari mali İşler Müdür yardımcısı Uğur Erten, Uzm. Dr. Rumeysa Şahinoğlu, , Sosyal Hizmet Uzmanları Ergin Damat, Abdülmelik Turan ve İletişim Asistanı Gülşah Taştan’ dan oluşan ekip tüm hastane çalışanlarını temsilen Gölcük Huzurevi sakinleri tarafında ağırlandılar.

Huzurevinde yaşlılarımız ve çalışanları tarafından misafir edilen hastane idaresi, doktorlar ve diğer sağlık personelleri birlikte yemek yiyerek bol bol sohbet ettiler. Son derece neşeli geçen ziyaret esnasında huzurevi sakinlerinin el emeği çalışmalarından; hastane yönetimine ve personellerine “14 Mart Tıp Bayramı”  hatırası olarak hediyeler takdim edildi.

Hastane idaresi, doktorlar ve diğer sağlık personelleri, huzurevi sakinlerinin bu anlamlı sürprizlerinden memnuniyet duyduklarını belirterek çok teşekkür ettiler.

• HUZUREVİ SAKİNLERİ GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ ÇALIŞANLARININ TIP BAYRAMINI KUTLADI