GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ PERSONELİNE MAVİ KOD TIBBİ ACİL YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ
01 Mart 2024

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ PERSONELİNE MAVİ KOD TIBBİ ACİL YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Gölcük devlet Devlet Hastanesi Personellerine “ Mavi Kod Tıbbi Acil Yardım” eğitimi verildi. Eğitim Anestezi ve Reanimasyon Uzman Hekimi Uzm. Dr. Nezih Salgıncı tarafından verildi. Eğitimde “Mavi Kod ne zaman ve nasıl verilir?, mavi kod da ne yapılmalı” gibi konular anlatıldı.

Hastane personeline verilen bu bilgiler ışığında yeni bilgilerin öğrenilmesi ve eski bilgilerin pekiştirilmesi hedeflenmektedir.

Eğitimi alan personeller verilen eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu eğitimlerin meslek hayatlarında her zaman işlerine yarayacak bilgiler olduğunu belirttiler.

• GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ PERSONELİNE MAVİ KOD TIBBİ ACİL YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ