GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE TEHLİKELİ MADDE ATIK EĞİTİM VERİLDİ
23 Şubat 2024

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE TEHLİKELİ MADDE ATIK EĞİTİM VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personellerine Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Ceyda Sümer tarafından “Tehlikeli Madde Atık” eğitimi verildi. Hastane eğitim salonunda gerçekleşen eğitimde; Tehlikeli Atıkların kaynağında doğru şekilde ayrılması ve sağlık kuruluşlarında Tehlikeli atık yönetimi uygulamaları konusunda detaylı bilgiler verildi. Verilen eğitim ile Tehlikeli atık yönetimi konusunda farkındalık oluşturmak, çalışanların çevrenin korunmasının önemi ve çevre kirliliği hakkında bilinçlenmelerini sağlamak, çalışanlar tarafından sağlık kuruluşlarında atıkların kaynağında doğru şekilde ayrılmasını sağlayarak atık minimizasyonu oluşturmak, Atıkların birimlerden toplanması, depoya taşınması, geçici depolanması ve bertarafı hakkında detayları öğrenmek amaçlanmıştır.  Eğitim ile personellerin Tehlikeli atık yönetimi konusundaki farkındalıklarının artması sağlanmıştır.

• GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE TEHLİKELİ MADDE ATIK EĞİTİM VERİLDİ