GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNE BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET
23 Şubat 2024

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNE BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve beraberindeki heyet Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personellerini, yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Sağlığımız için gece gündüz demeden her koşulda büyük bir özveriyle görev yapan, kendisini insana hizmet ilkesiyle mesleğine adamış tüm sağlık personellerine görevlerinde başarılar diliyorum. Şifa bekleyen tüm hasta ve yakınlarına çok geçmiş olsun ,” dedi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar; “ Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım Sezer ve beraberindeki heyetin ziyareti bizleri çok memnun etti. Çalışma süresi içinde hastaneye katkıları, işbirliği ve gösterdikleri özveri için çok teşekkür ediyorum,” dedi.

• GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNE BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET