13 Şubat 2024

Yangınlarda ilk aşamada profesyonel ekipler olay yerine gelene kadar her çalışanın olaya müdahale etmesi son derece önemlidir. Bu nedenle Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Elektrik Mühendisi Şakir Kıran ve Acil Afet Birim Çalışanı Yavuz Aslan tarafından “Yangın algılama paneli işleyişi, Muhtemel elektrik tehlikeleri, Elektrik kaynaklı yangınlar ve Yangından korunma” konularında eğitim verildi.

Gerçekleştirilen eğitimlerin yaşanabilecek olumsuzlukları önleme noktasında büyük önem taşıdığını anlatan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar, "Olası bir Yangında neler yapılabileceğinin bilinmesi ve koordineli bir çalışma planı uygulanması çok önemli. Bu tür durumlarda can ve mal kaybının en aza indirilmesi ve çevrenin korunması için gerekli tedbirlerin alınması adına hastanemizde personelimize yönelik düzenli eğitim faaliyetleri yürütüyoruz" dedi.

• SAĞLIK PERSONELİNE MUHTEMEL ELEKTRİK TEHLİKELERİ, ELEKTRİK KAYNAKLI YANGINLAR HAKKINDA EĞİTİM VERİLDİ