PERSONELE EKİP PORTALI EĞİTİMİ VERİLDİ
08 Ocak 2024

PERSONELE EKİP PORTALI EĞİTİMİ VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı çalışan personele İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Ünal Karasu ve Muhammet Resuloğlu tarafından “Ekip Portalı” uygulaması eğitimi verildi. Verilen eğitim ile çalışan personellere yıllık izin ve raporlarını nasıl sistem üzerinden yapacakları anlatıldı.

Ekip Portalı Nedir?

Ekip Portalı uygulaması, sağlık sektöründe istihdam edilen tüm sağlık personelinin, kendisi ile ilgili özlük işlemleri elektronik ortamda yürütmesi, sesli-görüntülü görüşme, interaktif eğitim, sosyal medya işbirliği ve vatandaş portallerine bilgi sağlanması için oluşturulmuş bir platformdur.

Eğitim hakkında Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar; “Bu tür uygulamalar ile hem kâğıt, hem zaman israfının önüne geçilmiş olundu. Ayrıca personellerimiz özlük haklarının takibini daha rahat yapacaktır.” dedi.

• PERSONELE EKİP PORTALI EĞİTİMİ VERİLDİ