08 Ocak 2024

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Sarıışık ile Uzman Şenol Yıldız bazı değerlendirme ve incelemelerde bulunmak amacıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini ziyaret etti. Kamu Hastaneleri Başkanı Sarıışık Değirmendere Yüzbaşılar mevkiinde yapımı devam eden 250 yataklı yeni hastane binası ile ilgili Başhekim Uzm. Dr. Sertan Acar’la fikir alışverişinde bulundular.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar ve hastane İdari Mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir’in hazır bulunduğu ziyarette; yeni hastane binası ile ilgili gelişmeler görüşüldü. Yapılan ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

• İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HASTANELERİ BAŞKANI GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ