TRSM DANIŞANLARINA SAĞILIKLI BESLENME EĞİTİMİ VERİLDİ
28 Aralık 2023

TRSM DANIŞANLARINA SAĞILIKLI BESLENME EĞİTİMİ VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Danışanlarına “Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Hareketin Önemi Eğitimi” verildi. Diyetisyen  Emine Betül Tuğçe Yurtsever tarafından verilen eğitimde; Sağlıklı Beslenme Nedir?, Nelere Dikkat etmeli?, Fiziksel Hareketin Önemi hakkında eğitimi verildi.  Eğitime katılan Psikiyatri Uzman Hekimi, klinisyen hemşireler, toplum ruh sağlığı merkezi danışanları ve aileleri büyük bir ilgi gösterdi.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar; “Danışanlara resim, müzik, el sanatları alanlarında kurs imkânlarının sağlandığı merkezde, beslenme eğitimi de verilerek eğlenirken öğrenmeleri ve sağlıklı beslenme ile ilgili bilgi kazanmaları amaçlanmaktadır. Merkezde verilen resim, müzik, el sanatları, gibi kurslar ile hastalara tutulacak bir dal sağlamaya çalıştıklarını vurgulayan Başhekim Acar; farklı alanlarda eğitimler vererek danışanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz”, dedi.

• TRSM DANIŞANLARINA SAĞILIKLI BESLENME EĞİTİMİ VERİLDİ