GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNDE DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ KUTLANDI
17 Ekim 2023

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNDE DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ KUTLANDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde “17 Ekim “Dünya Astsubaylar Günü” kutlandı. Kutlamaya, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, İdari mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu, İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Uğur Erten ve Sağlık Astsubayları katılım sağladılar.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar; “Hastanemizde beraber görev yaptığımız sağlık astsubayı personellerimiz ile birlikte son derece güzel işler yapmaktayız, bu bağlamda sağlık hizmetlerinin daha üst seviyeye çıkartmak için var gücümüzle çalışmaktayız. Hastanemizde görev yapan sağlık astsubaylarının “Dünya Astsubaylar Gününü kutlarım”, dedi.

Bu önemli günlerinde hatırlanmak Sağlık Astsubayı personellerini çok memnun etti.

• 10.17.2023 dünya astsubaylar günü kutlaması (7).jpeg
  • 10.17.2023 dünya astsubaylar günü kutlaması (6).jpeg