GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ ÇALIŞANLARINA “BEYAZ KOD VE HUKUKİ SÜREÇLER” HAKKINDA EĞİTİM VERİLDİ
13 Ekim 2023

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi çalışanlarına “Beyaz Kod ve Hukuki Süreçler” hakkında eğitim verildi. İl sağlık müdürlüğünde görevli avukat Süleyman Serbes’in eğitimci olarak görev aldığı eğitim programında, katılımcılara Beyaz Kod Uygulaması ve bu kapsamda sağlık çalışanlarına sağlanan Hukuki Yardım hakkında bilgi aktarılmıştır. Katılımcıların yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen programlarda Beyaz Kod uygulamasında yaşanan aksaklıklar ve çözümleri ile personelin uygulama hakkındaki soruları da cevaplandırıldı. Ayrıca çalışanlara; hukuki süreçler, hukuki yardım, hizmetten çekilme konularında bilgiler vermiş olup ardından örnek mahkeme kararları üzerinden bu konular pekiştirilmiş ve son bölümde soru cevap etkinliği ile eğitim tamamlanmıştır.

Eğitim ile ilgili Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar; “Personellerimize karşı yapılan şiddet olaylarını engellemek için “beyaz kod ve hukuki işlemlerle” ilgili eğitimlilerin önemli olduğunu vurguladı.

• 10.12.2023Beyaz kod, hukuki süreçler, hukuki yardım, hizmetten çekilme konularında eğitim verildi (13).jpeg
  • 10.12.2023Beyaz kod, hukuki süreçler, hukuki yardım, hizmetten çekilme konularında eğitim verildi (10).jpeg
  • 10.12.2023Beyaz kod, hukuki süreçler, hukuki yardım, hizmetten çekilme konularında eğitim verildi (9).jpeg
  • 10.12.2023Beyaz kod, hukuki süreçler, hukuki yardım, hizmetten çekilme konularında eğitim verildi (6).jpeg