ÇOCUK GELİŞİMCİSİ SEÇİL POLAT GÖREVE BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 23/07/2018

ÇOCUK GELİŞİMCİSİ ÖZLEM MUTLU GÖREVE BAŞLADI

Gölcük Necati çelik devlet Hastanesi güçleniyor. Çocuk Gelişim Uzmanı 0-18 yaş aralığındaki çocukların fiziksel, zihinsel, sosyal-duygusal ve dil düzeydeki gelişimleriyle ilgili basit psikolojik yaklaşımlar kullanarak danışmanlık verilen birimdir. Çocuk Gelişim Uzmanı Seçil Polat göreve başladı.

Seçil Polat Kimdir?

1983 –Kırşehir doğumlu olan Çocuk Gelişimcisi Seçil Polat Hacettepe Üniversitesi Üniversitesi Çocuk Gelişim Bölümünden 2007 yılında mezun oldu. 2007-2009 yılları arasında SözümÖzelEğitimRehabilitasyonMerkezinde görev yaptı. 2010-2011 yılları arasında ArtıÖzeleğitimMerkezinde EğitimDanışmanlığı, 2011-2016 Erenköy Ruh veSinirHastalıkları E.A.H. ÇocukPsikiyatrisiPolikliniği ve 2017-2018 Sancaktepe Eğitim Araştırma Hastenesi çocuk psikiyatrisi polikliniğinde çalışmıştır.Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde göreve başlamış Seçil Polat’a görevinde başarılar dileriz.