AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 16/05/2018

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN ZİYARET

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Teşkilat Başkanı Çetin Seymen, Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve parti yönetimi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ ı ve hastane yönetimini ziyaret etti.  Anneler Günü etkinlikleri çerçevesinde hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ettiler. Başkan ve beraberindekiler ayrıca Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin voleybol ve futbol takımlarının namağlup şampiyon olmalarını kutlayarak, başarılar dilediler.