BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KOORDİNASYİN TOPLANTISI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 11/04/2018

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KOORDİNASYİN TOPLANTISI YAPILDI

Bağımlılıkla Mücadele koordinasyon toplantısı Gölcük İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa Altıntaş’ın başkanlığında, İl sağlık Müdürlüğünün koordinasyonunda ve Mülki Amirlerin katılımıyla gerçekleşti. İki Ayda bir yapılan toplantı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıda; bağımlılık, bağımlılıkla mücadele, farkındalık oluşturma, alınan ve alınacak önlemler, kullanımın önlenmesi, bağımlıların tedavisi için gerekenler tartışıldı. Bağımlılıkla mücadele için belli aralıklarla toplanılmasına karar verildi.