BEŞİNCİ GEBE OKULU MEZUNLARI VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 16/07/2018

BEŞİNCİ GEBE OKULU MEZUNLARI VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 2018 yılının beşinci “Gebe Bilgilendirme Sınıfı” mezunlarını verdi. Ebe Nagihan Can ve Ebe Ayşegül Kumaş nezaretinde eğitimlerini gerçekleştiren gebeler çok heyecanlıydı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi “Gebe Bilgilendirme Sınıfı” mezun vermeye devam ediyor. Beşinci dönem mezunlarının verildiği gebe bilgilendirme sınıfından 9 anne adayı mezun oldu.

Gebe eğitim okuluna katılan anne adayları, eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.